kret69 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Witam, to co wklejam to nie nowość a wręcz przeciwnie - stary i poszukiwany mocno zestaw SAS CRW Airfix'a wyposażonych do operacji odbicia ambasady Iranu w Londynie w 1980 roku. ja tego nie kupię, bo nijak mi pasuje do koncepcji. Ale przykro by było, gdyby ci z Was, którzy interesują się operacją "Princess Gate" i staroszkolnym CRW nie dostali chociaż szansy, więc zobaczcie, co znalazłem (KLIK!). Tego zestawu nie można już nigdzie dostać. Cena to z wysyłką około 176 - 180 PLN (zależy od kursu). Może komuś się przyda - niech się koniecznie pochwali na forum. A jeśli ktoś nie rozumie wartości tego zestawu i jednostki, to wklejam artykuł z Time'a (KLIK!) z tamtego dnia - to był początek popularności jednostek specjalnych, w szczególności formacji typu CQB, na całym świecie. Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts