Dumo Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Dałem na początku więcej pigmentów i kurzenia bo po fixerze duża część zawsze zanika, ogólnie góra jest już skończona, zostały friulki do zmalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 no no patrząc na to dzieło mam ochotę swego wyjąc gabloty i poprawiać gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Aj pierdzielisz twoja tetetka jest świetna, z naszej trójki ja wymęczyłem swoją... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Kurdę - może ankietę zrobić która lepsza? Moja, Duma czy skikut-a :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Jak skończę tego chama można zrobić ankiete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Hmm... To łączenie na tłumiku trochę widoczne. Czy może te potwory miały tam widoczny spaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Tłumik szpachlowany i zostawiłem spaw ze szpachli, nie wiem czy miały czy nie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi