bodek66 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam, Przedstawiam popiersie w skali 1/9 Sergeant, 1st Batallion, The Gordon Highlanders 1914. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam. Podoba mi się delikatne cieniowanie. Gratuluję malowania jednak w moim odczuciu karabin wygląda trochę sztucznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Wspaniale wykonany Szkot Szczególnie twarz i fajka robią fenomenalne wrażenie. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Nie podoba mi się cieniowanie munduru. Troszkę za bardzo przerysowane. Natomiast twarz jest zajebista. Brawo, wykonanie jest bardzo profesjonalne, idealnie trafiłeś w kolor skóry, jest super dobrany, kolor jak żywy. Mam pytanie jakaś firma robi takie popiersia, czy to jakiś klon ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seinnt47 Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Prawdziwy brytol,gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi