adamkijak Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 zdjeć tej części to praktycznie nie ma, sciągnałem monografie Squadron-a i tam jest fota jednej ze stron (prawej patrzac od ogona) i tam jeden z czujników (srodkowy) jest właśnie przekrzywiony. Poza tym lewa strona ma inny kształt od prawej. Dużo elementów tego projektu opiera sie na "interpretacji wizualnej" wiec siłą rzeczy nie zawsze trafię w dziesiątke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Cześć, jeśli jest szansa to prosiłbym o możliwie szczegółowy warsztat klap - edukacyjnie przyda się wielu z nas . Jedna sprawa mnie nurtuje - grubość krawędzi spływu płatów i sterów - fotki tak pokazują czy jeszcze będzie to obrabiane? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Witam. Musze przyznac ze nie pomyslalem o pocienieniu krawedzi splywu. No coz pray nastepnym projekcie dopilnuje tego szczegolu. Model juz po podkladzie, sorry za tak chalupnicze forty, ale ciezko mi znalezc tak dude tlo. Skocze jutro do sklepu i albo dokupie drugie biale, albo wiekszy arkusz jan bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Bardzo ładnie pomalowany. Ja nie byłbym w stanie pomalować takiego giganta Nie ma sensu nawet cie opierniczać, że gary i pralka w tle bo to olbrzym na pół pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Trzeba będzie dobudować hangar w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 To dopier nic chlopaki, w kolejce czeka B-1B w 1:48, jest jeszcze wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 hohoho no to musisz zrobić to co kolega napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Musisz i to jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Marca 2012 Autor Share Napisano 3 Marca 2012 Witam Model skończyłem tydzień temu, czekam na rozsądną pogode żeby zrobic jakieś przyzwoite foty. W międzyczasie model miał swoją premierę w Nedziele na wystawie modelarskiej, jako że przypadkiem znalazłem relację na youtube to możecie tak mniej więcej zobaczyć co spłodziłem. Stoisko Klubu którego jestem członkiem zaczyna sie od 1:15 (ta gęba w prawym narożniku to moja): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi