Sudus Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam szanowno grono! Przedstawiam Wam mój ostatni zrobiony model.Jest to Pe-2 FT z MPM`u prosto z pudła.Walczyłem z nim ponad pół roku i nie ukrywam że kilkakrotnie chciałem go już wyrzucic .Ale jakoś się zaparłem i go skończyłem. Nie jest jakąś rewelacją sam widzę wiele popełnionych błędów ale ja jestem zadowolony,że powiększy moją kolekcję samolotów z biało-czerwoną szachownicą.Na werję szkolną którą też mam zamiar zrobic narazie brakuje mi chęci Malowany Pactrami Zapraszam do oglądania. Piotr Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 ładnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam Co do Twojego modelu, to ma swoje plusy i minusy. Plusy: 1. Schludne wykonanie 2. Gładka powierzchnia lakiernicza 3. Przejrzyste oszklenie 4. To, że w ogóle zabrałeś się za ten model i udało Ci się go ukończyć Minusy: 1. Ogólna "zabawkowość" wyglądu 2. Okopcenia mogłyby być bardziej subtelne 3. Odznaczanie się dwóch kalkomanii ( końcówka strzały na prawym boku i kalka na lewym stateczniku pionowym) Jest nieźle, ale mogłoby być znacznie lepiej. Powodzenia w kolejnych projektach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 MPM brrrrrrr! Gratuluje odwagi i zawziętości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi