piojab95 Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, na forum jestem od niedawna i chciałbym się pochwalić jednym z moich modeli. Moim najnowszym dziełem jest PZL. P11c firmy mirage w skali 1:48 życzę miłego oglądania. Uwagi mile widziane! niektóre zdjęcia mogą być trochę zamazane, taka mała usterka techniczna aparatu Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Upsss. Chyba coś nie poszło. Miałem napisać, że są bardzo ... . Jakie są każdy widzi, a w zasadzie chciałby widzieć. sp. jedno jest. Czy tylko ja nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piojab95 Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2011 już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Model bardzo przyjemny dla oka . Można prosić jakieś zdjęcia kokpitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piojab95 Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2011 w tym momencie nie posiadam takich ale może jutro już będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Wygląda na całkiem poprawnie złożony, z tego co widać (a widać niestety nie wiele) to brakuje jakiegoś washa i brudzenia, dodało by bardzo życia modelikowi Więcej można by było powiedzieć gdybyś postarał się o jakieś lepsze fotki, daj jakieś jednolite tło, i rób je z mniejszej odległości tak żeby było widać jakieś detale, dobrze jest użyć funkcji makro, to powinno wystarczyć do zrobienia poprawnej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Ma swoje wady, ale ma i zalety. O wadach koledzy już powiedzieli. Ja dodałbym jedynie druty, które wiszą jak sznury na pranie. Co do dobrych stron, to podoba mi się gładka powierzchnia lakiernicza i całkiem ładnie położone kalki. Ogólnie model z te perspektywy wygląda dość schludnie, chociaż dopiero na bardziej szczegółowych fotkach będzie można zobaczyć czy tak jest naprawdę. Powodzenia w kolejnych projektach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piojab95 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Dziękuje za porady. Nowe zdjęcia modelu powinienem dodać dziś albo jutro, jeszcze zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piojab95 Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Hym... dawno ty nie zaglądałem ;/ niestety nie dysponuje wiecej zdjeciami tego modelu gdyż model nie jest juz w moim posiadaniu ale postaram sie jeszcze poszukać zdjęć może się coś znajdzie na komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi