kamilex5 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Witam, mam do was takie pytanie. Dzisiaj gdy skończyła mi się szpachlówka postanowiłem sięgnąć do starej zakupionej kilka miesięcy temu, gdy ją otworzyłem i chciałem użyć wypłynął przezroczysty płyn. I moje pytanie brzmi, czy ta szpachlówka jeszcze jest dobra i czy można ją używać, czy mam jednak kupić nową. z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Hmmm... Czy ja wiem? Ja mam szpachlówkę Wamodu, i przezroczysty płyn robi mi się po kilku dniach (może godzinach - nie sprawdzam dokładnie). To po prostu rozcieńczalnik - lepiszcze zostaje na dnie. U mnie wystarczy chwila mieszania wykałaczką, albo długim patyczkiem i problem znika. Słyszałem wiele niepochlebnych opinii o tej szpachli, ale u mnie jest dobrze, tylko trzeba ją dobrze rozmieszać. Spróbuj swoją rozmieszać i powinno się udać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Ostrowski Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Ze szpachlówką jest wszystko OK .Postaw ja w pionie nakrętką do góry i rozcienczalnik spłynie na dół ,jeśli nie dasz rady wymieszać w inny sposób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts