cloner16 Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Scratch. Podziękowania dla Marka Michalskiego za dokumentacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Fajny model, tylko ... Jakby to nazwać? "Wyselekcjonowana" rdza? Rdza smakosz? Dla czego lina i gąsienice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Wygląda jakoś tak dziwnie, jakby niedokończony. Nie wiem jak to opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Fajne połączenie, ładnie wygląda, ale jak dla mnie za bardzo rudy tzn. wash i gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Jak dla mnie za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 jak dla mnie 'rdza' na ukł. jezdnym jest zbytnio oczo*ebna . Poszedłbym w kierunku jasnego piasku/ziemi.Dodałbym ciemniejszy wash na górę kadłuba. Nie widzą mi się też linki w tym kolorze. Poza tym jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Września 2011 Autor Share Napisano 10 Września 2011 Dziki za komentarze, ale dzięki temu modelowi nauczyłem się robić podwozie do kolejek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi