eljazz Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 No panowie ! wymiana poglądów na tle mojego modelu, może inną łączkę znajdziecie ? a tak naprawdę jest mi bardzo milo że jest zainteresowanie moją pracą, wielkie dzięki . eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Coś niesamowitego!!! Kawał świetnej roboty Na mnie robi ogromne wrażenie. Ogrom pracy, ale efekt ... gratuluję. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Super praca. Bardzo mi się podoba. Szczerze gratuluję. Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2012 Chciałbym oznajmić wszystkim, iż mój model SNAR II zdobył Grand Prix na Mistrzostwach Polski LOK w Toruniu. Bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Gratulację, chyba nikt nie wątpi aby ten model (a co za tym idzie jego twórca) zasłużył na to wyróżnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Gratulacje . Widziałem na żywo w Koszalinie. Robi duże wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Mam pytanko co do kabiny, widać że została wykorzystana kabina od jakiegoś modelu, co to za model ? Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Jestem pełen podziwu! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 19 Października 2012 Autor Share Napisano 19 Października 2012 Rabotnik . W modelu została wykorzystana kabina ZIS 151 nieco zmodyfikowana ma wstawkę 10 mm podobnie jak pierwowzór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Choroba kopara mi tak opadła że się rozwaliła o beton muszę skleić ją,cacko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Rabotnik . W modelu została wykorzystana kabina ZIS 151 nieco zmodyfikowana ma wstawkę 10 mm podobnie jak pierwowzór . Dzięki tak myślałem , nawet już zakupiłem ZIS-a, do BAT-a trzeba będzie ciut więcej rozsunać boki :-) Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 No to powodzenia i wytrwałości w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 No to powodzenia i wytrwałości w budowie. Dam rade(Panzera 1 też zrobiłem choć koszty przerosły moje oczekiwania), muszę tylko kupić dobrą lupę bo poprzednią już padła, no i zbieram materiały takie jak: koła, Kabina, gąsienice, silnik i przekładnia, pozostałe elementy wykonam od podstaw Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi