bolek17 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Witam Dzisiaj zaczynam "walkę" z pojazdem firmy dragon "Sd.Kfz 7/2" .Model zakupiłem wczoraj,tz. wczoraj udało mi się namówić tatę na ten model .Pojazd Kupiłem w Łodzi ,w sklepie na Kościuszki (Pozdrawiam). Model będzie budował się po woli, z powodów szkoły. Najprawdopodobniej wątek będę aktualizował co tydzień w piątek lub sobotę (jak znajdę chwilę wolnego czasu). Na początku mały in box (sorry za wycięcie niektórych elementów ,ale dopiero po czasie wpadłem na pomysł relacji budowy na Modelworku) : Bardzo przydatna rzecz , na którą wpadł dragon,to nalepki na szyby ,żeby było je łatwiej umalować ,nawet przez aerograf : Malowania które oferuje producent, wyglądają tak : Według mnie najciekawsze to chyba te : Aczkolwiek Szary tej jest całkiem fajny A to już, to co udało mi się skleić Ogólnie jak do tej pory, wszystko fajnie się lepi "trudności" nie było ,spodziewam się że będzie też i tak w dalszych etapach budowy, Proszę komentarze ,w razie pytań związanych z tym modelem, chętnie odpowiem Tak swojego czasu ,podobny pojazd już robiłem, chyba w styczniu (nie pamiętam czy był na Modelworku) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Jak będzie wykonany tak jak poprzedni to zapowiada się świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi