Dumo Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Witam Ostatnio po rozmowie z Kamilem dotyczącej co pociągnie flaka 88 zaproponował esdeka 7. Pamiętałem że owy model gdzieś mi się walał po piwnicy. Trochę się naszukałem ale znalazłem. Na szczęście są wszystkie części oprócz gąsienic. Znaleziony w takim stanie: Na razie tak zmalowany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Nieźle się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Września 2011 Autor Share Napisano 25 Września 2011 Dzięki, dopiero początek najgorsze przede mną czyli malowanie szczegółów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Wcześniejszy kamuflaż ładniejszy Ciekawe jak pomalujesz silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2011 Autor Share Napisano 26 Września 2011 Silnik był malowany w kolorze bazowym tak samo jak w mercedesie dlatego problemu nie będzie Cały model będzie wymalowany podobnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Wszystko bazowo wymalowane, ogolnie juz bym nalozyc wash ale zgubilem gdzies kalki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 fajnie wyszedł ten motyw z miniowo-stalowymi obiciami, musze ten patent wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Obicia: vallejo air: dark grey blue, rust Na razie jeszcze to pieknie nie wyglada ale po wash'ach plukankach bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi