bodek66 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Witam, Przedstawiam popiersie US SOLDIER ARDENNES 1944 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Hełm, według mnie, tym razem słabszy, ale całe popiersie lepsze, może ta broda to spowodowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Rzeczywiście mundur i oporządzenie jak zwykle świetnie, ale twarz jednak odbiega od poziomu Twoich poprzednich prac.Jak dla mnie dużą część kreciej roboty stanowią trochę lalkowe oczy. Poza tym jest super! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Standardowy komentarz do twoich prac - podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 25 Września 2011 Autor Share Napisano 25 Września 2011 Wiekie dzięki za komentarze... twarz jednak odbiega od poziomu Twoich poprzednich prac.Jak dla mnie dużą część kreciej roboty stanowią trochę lalkowe oczy. Niestety ale jakość finalna popiersia w 90% zależy od rzeźbiarza, czasami ciężko cokolwiek wydobyć z figurki która nie ma wyrazistej rzeźby. Stąd biorą się tak radykalne różnice. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Doskonale zdaję sobie z tego sprawy i Broń Boże w niczym nie chcę kwestionować Twojego wykonania. Sam muszę się jeszcze bardzo długo uczyć by choć w połowie tak fajnie odtworzyć swoje figurki. Pozdrawiam i czekam na kolejne Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 26 Września 2011 Autor Share Napisano 26 Września 2011 kornik_69 Przepraszam, jeżeli mój poprzedni post odebrałeś jako "atak" na twoją wypowiedź, chciałem tylko wytłumaczyć jak wiele zależy od rzeźby popiersia. Pozdrawiam i dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Nie no coś Ty jaki atak Bardzo podziwiam Twoje prace i z przyjemnością je oglądam. Czekam aż pokusisz się o zrobienie coś naszego polskiego. Może jakiegoś partyzanta (tudzież powstańca) przerobionego z Niemca, lub żołnierza PSZ z Brytyjczyka. Jestem pewien, że byłby to hicior Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 A ja się z Tobą, Kornik nie zgodzę. W tym popiersiu twarz mi się bardziej podoba. Nigdy nie malowałem twarzy (w realnym i modelarskim tego słowa znaczeniu) i jest to moje subiektywne zdanie (opinia). Jest bardziej wyrazista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 No i bardzo dobrze, że się nie zgadzasz. To się właśnie nazywa wymiana poglądów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Clint Eastwood jak malowany Bardzo ładna praca. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpt.Price Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Figura bardzo ładna ale karabin jakiś taki krzywy i monotonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi