robertp Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Nowa książka Wydawnictwa Stratus już jest dostępna. Polish Wings No 14, Mi-14PL, Mi-14PS, Mi-14PL/R Więcej o książce tutaj: http://stratusbooks.com.pl/str/books.php?book_id=155 Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Obowiązkowo na półce zaraz po wypłacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 no tak , akurat jak mam troszkę wydatków to musieli wystrzelić ze świetna publikacją i z równie dobrą okładką Ale po urodzinach za szaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Ktoś wie czy w tym wydawnictwie są kalki? Jeżeli tak to jakie? Ewentualnie byłbym wdzięczny (i myślę że nie tylko ja) za jakieś zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Ktoś wie czy w tym wydawnictwie są kalki? Jeżeli tak to jakie? Ewentualnie byłbym wdzięczny (i myślę że nie tylko ja) za jakieś zdjęcie...Raczej na to nie liczyłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Raczej na to nie liczyłbym Osobiście bardziej liczyłbym na model, być może w bliższej, a nie dalszej przyszłości... A wtedy i kalki się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Coś wiesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Czy mówimy o modelu Mi-14? Jaka skala? Byłoby super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 No nareszcie się doczekaliśmy Czyżby AMODEL w końcu swoją obietnicę miał zrealizować? Jak nowy model ma wyjśc to ja tym bardziej swojego TOP GUNa ruszam ;P Kalki do Mi-14 są dostępne (chyba jeszcze są) tylko z INTECHu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 co do kalek do Mi-14 to znalazło się trochę miejsca na moim arkuszu poświęconym polskim śmigłowcom wojskowym. Kalki w fazie projektu, jeszcze nie wyskalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Odnośnie modeli, to pieśń przyszłości, ale mam nadzieję, że coś się wreszcie ruszy. Cinek- brakuje Ci granatowego napisu Marynarka Wojenna RP/ Polish Navy o kroju takim jak ten pod godłami- występował na kilku śmigłowcach, m.in na 1011, którego godło zamieszczasz. Numer 1011 powinien być biały z bordowymi obwódkami (ten na dole) Zabrakło numerów 1001, 1002, 1009, 5137, których godła są na arkuszu. Godło z 1011 w środkowym rzędzie występowało również z rozmytym tłem (pistolet natryskowy bez przysłaniania) Brak godła z 1007- herb Darłowa, numer natomiast jest. Godła aligatora- na niektórych egzemplarzach był nieco obrócony, a na godłach malowanych w WZL-1 nieco innego kształtu. Środkowe strzały z napisem Uwaga śmigło- muszą mieć czarne obwódki, a i kolor napisu nie ten. W Stratusowej pozycji znajdziesz wszystko, co potrzeba. Rzuty boczne z malowaniami są dopracowane na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Dzięki Mariusz za cenne informacje, niektóre elementy jeszcze wymagają dopracowania - jestem tego świadom. Niektórych materiałów faktyczni brakuje (brak czasu żeby to ukończyć) ale myślę, że książka Twojego autorstwa pomoże mi uzupełnić zestaw. Pozycja już zamówiona. Kolory faktycznie odbiegają od realu - w projekcie wygląda to o wiele lepiej. P.S. szary kolor m.in. na numerze 1011 zdefiniowany jest jako biały (podobnie jak tło godeł z delfinkiem) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi