Bigtank Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 http://download.hellshare.pl/panzer-38-super-detale-pdf/9985185/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Listopada 2012 Autor Share Napisano 18 Listopada 2012 oki założyłem konto ciugne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 witam kolejna aktualizacja po przerwie... udało sie w koncu zwalczyć nitowanie pancerza dodać lufe i zakończyć prace nad wierzą no i ... wielkie dzielo => czyli system jezdny zważywszy iż spiłowałem wszystko na gładko dużo się głowiłem aby to jakoś trzymało się razem ale ... UDAŁO sie i nawet gąsienice mi sie złożyły a teraz pare zdjęć na początek dramat ... tak dawno przy tym nie siedziałem iz zapominałem o nitowaniu na kołnierzach kół jezdnych ... no i jedziemy z kołami w całości pobrane z mardera a tu jeszcze szpej przygotowany do montażu a wiec do zobaczenia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Narazie moge powiedziec ze ladny. Przyokazji moglby ktos Friule do tych Hecerowatych zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 oj mógłby ale do 48 to w ogóle z gąskami jest mega problem dzieki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi