dan-720 Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 Dzieki za mile słowa. Jak zacznę nowy model to bardziej się postaram i będę malował po klejeniu ;) Mam nadzieje ze dostane wreszcie przesyłkę, możliwe ze jutro już będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Daniel, widze ze jestes bardzo napalony na robienie tego modelu, co rozumiem, jednak zwolnij troche, w modelarstwie nie ma miejsca na pospiech. P.S. Takie pytanie troche od tematu, czy jestes fanem Audi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Napalony, tak, ale mam to w głowie dobrze wbite żeby to robić wolno i dokładnie, nie wydałem tyle pieniędzy żeby go od tak zrobić i do tego jeszcze byle jak. No i napalony tez bo chcę zacząć robić jakieś plany, rysunki jak ma wyglądać, bo bez części trudno coś wymyślić (np. jak urządzić wielka kabinę longline) A co chodzi o te drugie to jestem Wielkim fanem audi Uwielbiam przede wszystkim RS6 (V10 od laborghini i 580 KM i nawet chciałem sobie kupić model (nie musiał być nawet do sklejania, die cast tez by sie nadal ) ale tylko 1/43 był a i to na zamówienie. Szkoda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Jóź zacząłem robić swoje Torpedo Longline : 'Lady Croft' viewtopic.php?f=88&t=29273 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 16 Września 2012 Autor Share Napisano 16 Września 2012 Moja diorama dla 'Lady Croft' i 'Little Lara' viewtopic.php?f=90&t=34673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi