pankot13 Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Witam wszystkich. Jako,że straciłem wszystkie fotki na znanym portalu fotograficznym więc wstawiam nowe. Niestety tylko tyle mi się z nich zachowało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aphar Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Bardzo ładne Panie Kocie - tak trzymać i nie obijać więcej! Na drugim zdjęciu Tygrysa widać smugi brązowe (brudne?) na lufie. Ich kierunek, wzdłuż lufy, sugeruje że albo Tygrys rozwijał zawrotne prędkości (weteran radu Paryż-Dakar czy Wielkiej Pardubickiej?), albo przez dłuższe czas stał na lufie. Może nie mam racji i się mylę, ale chyba ten najszerszy element lufy (ostatni, najbliżej kadłuba) nie był wymieniany wraz z lufą i raczej powinien pozostać w swoim oryginalnym kolorze, tzn. kamuflażu. ...i klocek drewniany jest też taki bez wyrazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 Bardzo ładne Panie Kocie - tak trzymać i nie obijać więcej! Na drugim zdjęciu Tygrysa widać smugi brązowe (brudne?) na lufie. Ich kierunek, wzdłuż lufy, sugeruje że albo Tygrys rozwijał zawrotne prędkości (weteran radu Paryż-Dakar czy Wielkiej Pardubickiej?), albo przez dłuższe czas stał na lufie. Może nie mam racji i się mylę, ale chyba ten najszerszy element lufy (ostatni, najbliżej kadłuba) nie był wymieniany wraz z lufą i raczej powinien pozostać w swoim oryginalnym kolorze, tzn. kamuflażu. ...i klocek drewniany jest też taki bez wyrazu. Dzięki. Zdjęcia są pomieszane.Aktualnie lufa jest w kolorze kamuflażu. Z klockiem to masz racje miałem go dawno poprawić i cały czas to odwlekam z braku czasu. A co się tyczy smug na lufie to wiał mocny wiatr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts