pankot13 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Witam wszystkich. Jako,że straciłem wszystkie fotki na znanym portalu fotograficznym więc wstawiam nowe. Niestety tylko tyle mi się z nich zachowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Bardzo ładne Panie Kocie - tak trzymać i nie obijać więcej! Na drugim zdjęciu Tygrysa widać smugi brązowe (brudne?) na lufie. Ich kierunek, wzdłuż lufy, sugeruje że albo Tygrys rozwijał zawrotne prędkości (weteran radu Paryż-Dakar czy Wielkiej Pardubickiej?), albo przez dłuższe czas stał na lufie. Może nie mam racji i się mylę, ale chyba ten najszerszy element lufy (ostatni, najbliżej kadłuba) nie był wymieniany wraz z lufą i raczej powinien pozostać w swoim oryginalnym kolorze, tzn. kamuflażu. ...i klocek drewniany jest też taki bez wyrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Bardzo ładne Panie Kocie - tak trzymać i nie obijać więcej! Na drugim zdjęciu Tygrysa widać smugi brązowe (brudne?) na lufie. Ich kierunek, wzdłuż lufy, sugeruje że albo Tygrys rozwijał zawrotne prędkości (weteran radu Paryż-Dakar czy Wielkiej Pardubickiej?), albo przez dłuższe czas stał na lufie. Może nie mam racji i się mylę, ale chyba ten najszerszy element lufy (ostatni, najbliżej kadłuba) nie był wymieniany wraz z lufą i raczej powinien pozostać w swoim oryginalnym kolorze, tzn. kamuflażu. ...i klocek drewniany jest też taki bez wyrazu. Dzięki. Zdjęcia są pomieszane.Aktualnie lufa jest w kolorze kamuflażu. Z klockiem to masz racje miałem go dawno poprawić i cały czas to odwlekam z braku czasu. A co się tyczy smug na lufie to wiał mocny wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi