legioner Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Jestem nowym użytkownikiem tego chciałem zaprezentować jedną z moich prac ,pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Chciałem przedstawi Tigera I po reaktywacji.Powiedzcie coś o tym.Tak wyglądał przed . a tak po reaktywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Reaktywacja chyba na dobre nie wyszła, te żółte plamy wyglądają słabo. Ogólnie model wykonany niechlujnie, szczególnie gąsienice. Pzdr Ten gniot Italeri nie warty jest zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Modelki wykonany naprawdę średnio. Bandaże na kołach niechlujnie pomalowane, siatka maskująca zakrywająca cały boczny pancerz psuje dodatkowo wygląd ogólny pojazdu. Do tego jak na mój gust za dużo "dużych" obić. Gąsienice wyglądają jak plastikowe, a wystarczyło tylko gun metalem przejechać na zakończenie. Wypadało by dorobić okablowanie do lamp, a jeżeli chodzi o nie same to troszeczkę krzywo poprzyklejane. To tylko niektóre moje uwagi. Ale bez zbędnych nerwów, sklejaj dalej, czytaj i obserwuj warsztaty innych, a dużo się nauczysz, a kolejne Twoje modele będą o wiele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 będą o wiele lepsze. Albo o niebo lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Przed poprawkami wygladal lepiej. Tak jak mowil Seba model italeri to badziewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Przed poprawkami wygladal lepiej. Tak jak mowil Seba model italeri to badziewie. To może zawody kto zrobi z italeri cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Ja widze wsadzone wiele godzin pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 To może zawody kto zrobi z italeri cudo. Ja to bym się chyba zamęczył, choc kolega zrobił już z italerki cudo, ale chyba do tego potrzeba duzego doświadczenia. Hej czy obicia zrobiłeś do gołego plastiku czy mi się wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 To może zawody kto zrobi z italeri cudo. A może nie, bo ja to bym się chyba zamęczył, choc kolega zrobił już z italerki cudo, ale chyba do tego potrzeba duzego doświadczenia ?? Hej czy obicia zrobiłeś do gołego plastiku czy mi się wydaje ? A może tak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Do autora wątku, model przed reaktywacją był o wiele lepszy ?? Może spróbujesz go reaktywować jeszcze raz tym razem w warsztacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legioner Napisano 4 Października 2011 Autor Share Napisano 4 Października 2011 Do obić użyłem soli kuchennej ,gdy pomalowałem już go na gotową po prostu lekko ja zeskrobałem.Doradzam sól gruboziarnistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 słabo, niestety reaktywacja wyszła średnio. no i sam model wiadomo, chyba najgorszy wybór jesli chodzi o tygrysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 To teraz tak po pierwsze obicia sa złego koloru, wyglądają jak zdarte do plastiku(chyba, ze są zdarte?) I po co mu palemka DAK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legioner Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 A przerzucili go Afryki na front wschodni,palemka została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Ja widze wsadzone wiele godzin pracy. Ja nie widzę żadnych. Zepsułeś go i tyle, ale następny na pewno będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Witam! Jak koledzy stwierdzili- przed był lepszy. Tylko do kreta i do boju Czemu wyrzutniki granatów na wieży są przyklejone odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi