RapToWny Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Przy scanii coś się dzieje: Popracowałem na bakiem (jeszcze trochę trzeba popracowaś nad nim): I dalej maluje wnętrze, powolutku coś idzie: Co do Volvo to będzie odbudowa, model składany zaraz po scanii, zdezelowany, spadł z pułki też (przez małą siostrę), fotki z niedokończonym actrosem który robiłem 2 lata temu, który jest następny w kolejce do remontu. Co do Volvo to tajemnica żeby nie ,,zapeszyć" projektu. Powiem tylko że będzie jasno niebieskie z namalowanymi lub kalkami starszych osób, troche ciemniejsze wnętrze niż w scanii i parę halogenów na zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Ja mam zamiar zrobić Volvo FH16 Tandem (Tuning skandynawski i do tego w przyszłości naczepa) ale na razie muszę skupić się na swojej Scanii Z tym Mercedesem to będziesz miał dużo pracy, ale życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 21 Października 2011 Autor Share Napisano 21 Października 2011 Przy modelu powoli coś tam idzie. Fotki dam jak sie aparat naładuje. A mam pytanie zamawiał ktos z was ze strony www.ssl3.world4you.com ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 22 Października 2011 Autor Share Napisano 22 Października 2011 Wybaczcie że post pod postem: Lakier kupiony (na razie biały tylko, później czerwień). Jeszcze raz się zapytam co z tamta stroną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 RapTowNy, ta strona wcale mi sie nie wyswietla. Widze, ze naniosles poprawki do malowania - teraz wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KucharZ Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 https://ssl3.world4you.com/modelmakershop/ to powinien być poprawny adres tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Albo www.modelmakershop.com. Oczywiscie, ze sie zna! Warta polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam wszystkich ponownie. Na początek życze mokrego dynguska wszystkim . Dobra a teraz na poważnie. Po bardzo długiej przerwie, po straceniu ochoty na modelarstwo przez biały lakier który spływał po modelu, stwierdziłem że fajnie byłoby ,,coś" skończyć, więc powolutku zabrałem sięe do pracy. Na początek przemyślałem wszystko i stwierdziłem że zmiana koncepcji na malowanie ale to już nie bedę mówił co to bedzię - żeby nie zapeszyć a i żeby było jakieś tam zaskoczenie ;). Ogólnie robię teraz 3 ,,projekty" tak żeby żadnego nie zwalić to jednego dnia robię tylko przy jednym trucku ;D. Ale dosyć gadania pokażę wam fotki ramy która pewnie w takim stanie juz zostanie. Pomalowałem felgi na srebrno i2 inne elementy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 siodło na chrom malujesz? nie powinno być czarne? poza tym piasty w kolorze felg z tyłu... ja bym postarał się je przemalować na twoim miejscu... ale ogólnie wygląda fajnie, mi sie podoba, a obok rama od czego lezy? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2012 No to tak, maciol masz rację co do chromu, Na fotce jakoś źle spojrzałem (wiem że dziwne ale na serio ;D ). Jak najszybciej przemaluje to i piasty . Obok po lewej actros robiony na ,,schoutena" z prawej volvo 6x2 (to samo malowanie co Scaniocha) P.S Jaki kolor piast zrobić??? Bo fotek oryginały nie mam takich żeby widać było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 kolor piast taki jak ramy - w tym wypadku czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi