fojer1 Napisano 23 Marca 2006 Napisano 23 Marca 2006 A to mój nowy nabytek model Audi 90 Quattro 20V firmy Fujimi w skali 1:24 oczywiście będzie malowany w jedynie słuszne kolory, czyli pożarnicze. Tak wygląda pudełko i to, co jest w środku: A to jest zdjęcie oryginału, na jaki będzie malowany model A to jest zdjęcie drugiego oryginału, AUDI 80 Quattro kommandowagen, na jaki będzie malowany możliwe drugi model jak wygram aukcje Cytuj
fojer1 Napisano 27 Marca 2006 Autor Napisano 27 Marca 2006 Z powodu, że z Golfem mi nie wyszło jak chciałem zabrałem się wcześniej niż przewidywałem za Audi i od razu problem mianowicie oryginalny samochód, który był w Kędzierzynie Koźlu został sprzedany prywatnej osobie i nie ma szans na dokładniejsze zdjęcia oprócz tego jednego, które posiadam. Więc trzeba będzie robić na podstawie tego jednego zdjęcia i cywilnych, jakie znajdę. Jak to Fujimi jest dużo nadlewek więc będzie co robić a to rezultat dzisiejszej nocki: Tutaj już obrobiona kabina i pogłębione linie podziału blach Pierwsza przymiarka podwozia Cytuj
fojer1 Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Napisano 9 Kwietnia 2006 Jako że Fujimi robi nie pełne fotele dorobiłem tyły i tak na razie wyglądają: Z tego, co widać na tym jednym zdjęciu oryginalnego Audi nie widać, aby miał szyber dach, więc w modelu też został zaklejony oryginalną częścią z pudełka teraz zostało tylko wyszpachlować do równości całego dachu: Postanowiłem coś pozmieniać w modelu i na pierwszy ogień poszły głośniki oto pierwsze efekty: Przyszedł czas na pierwsze malowania Cytuj
dormitor Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 A to jest zdjęcie oryginału, na jaki będzie malowany model Mam pytanie niezwiązane z modelem, ale z kolorystyką oryginału. Kiedyś nasze ,,kommandowageny'' to były duże fiaty malowane na biało (beżowo?) z czerwonym pasem i czerwonym napisem straż. Prawie jak to Audi. Teraz jest w modzie to bordo-śliwka. Od kiedy tak właściwie już ten ,,schemat malowania'' nie jest stosowany? Cytuj
tornado Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 Czy to jest już koniec relacji z budowy Audicy Cytuj
fojer1 Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Napisano 29 Czerwca 2006 Czy to jest już koniec relacji z budowy Audicy Nie to nie koniec, ale na razie jest odłożony na bok nie chcę nawet pokazywać zdjęcia, co mi się stało z karoserią jak pomalowałem ją specjalnym podkładem na plastik. Cytuj
Alvaro92 Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 kolego fojer1 gdzie kupiles taka siateczke co wypelniles dziury na desce rozdzielczej i polce z tylu?? jak kupiles na stronie to podaj link bede wdzieczny ;) z gory dzieki Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi