fojer1 Napisano 23 Marca 2006 Share Napisano 23 Marca 2006 A to mój nowy nabytek model Audi 90 Quattro 20V firmy Fujimi w skali 1:24 oczywiście będzie malowany w jedynie słuszne kolory, czyli pożarnicze. Tak wygląda pudełko i to, co jest w środku: A to jest zdjęcie oryginału, na jaki będzie malowany model A to jest zdjęcie drugiego oryginału, AUDI 80 Quattro kommandowagen, na jaki będzie malowany możliwe drugi model jak wygram aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 27 Marca 2006 Autor Share Napisano 27 Marca 2006 Z powodu, że z Golfem mi nie wyszło jak chciałem zabrałem się wcześniej niż przewidywałem za Audi i od razu problem mianowicie oryginalny samochód, który był w Kędzierzynie Koźlu został sprzedany prywatnej osobie i nie ma szans na dokładniejsze zdjęcia oprócz tego jednego, które posiadam. Więc trzeba będzie robić na podstawie tego jednego zdjęcia i cywilnych, jakie znajdę. Jak to Fujimi jest dużo nadlewek więc będzie co robić a to rezultat dzisiejszej nocki: Tutaj już obrobiona kabina i pogłębione linie podziału blach Pierwsza przymiarka podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2006 Jako że Fujimi robi nie pełne fotele dorobiłem tyły i tak na razie wyglądają: Z tego, co widać na tym jednym zdjęciu oryginalnego Audi nie widać, aby miał szyber dach, więc w modelu też został zaklejony oryginalną częścią z pudełka teraz zostało tylko wyszpachlować do równości całego dachu: Postanowiłem coś pozmieniać w modelu i na pierwszy ogień poszły głośniki oto pierwsze efekty: Przyszedł czas na pierwsze malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 A to jest zdjęcie oryginału, na jaki będzie malowany model Mam pytanie niezwiązane z modelem, ale z kolorystyką oryginału. Kiedyś nasze ,,kommandowageny'' to były duże fiaty malowane na biało (beżowo?) z czerwonym pasem i czerwonym napisem straż. Prawie jak to Audi. Teraz jest w modzie to bordo-śliwka. Od kiedy tak właściwie już ten ,,schemat malowania'' nie jest stosowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 Czy to jest już koniec relacji z budowy Audicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2006 Czy to jest już koniec relacji z budowy Audicy Nie to nie koniec, ale na razie jest odłożony na bok nie chcę nawet pokazywać zdjęcia, co mi się stało z karoserią jak pomalowałem ją specjalnym podkładem na plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 kolego fojer1 gdzie kupiles taka siateczke co wypelniles dziury na desce rozdzielczej i polce z tylu?? jak kupiles na stronie to podaj link bede wdzieczny ;) z gory dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi