Leszek.Sz. Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Witam, model prosto z pudełka w temacie i skali kompletnie nie leżącej w moich zainteresowaniach. Model wykonałem dla syna, którego udział w budowie ograniczył się do popędzania mnie w składaniu. Efekt- źle spasowany przód maski, świecące gdzie nigdzie kalki ( efekt kładzenia lakieru na świeżo położone kalkomanie). Jedyna waloryzacja to pasy w kabinie i opuszczona szyba od strony kierowcy. Malowanie takiej powierzchni jaką jest szoferka w 1/24, dyszą 0,2 mm to tak jak czyszczenie basenu szczoteczką do zębów. Synowi się podoba autko, mnie trochę mniej – wolę swoje samoloty w skali 1/72. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Nie no klasa, bardzo mi sie podoba. Czysto sklejony i w ogole prezentuje sie naprawde bardzo dobrze. Ciezarowka niby bez zadnych tam "bajerow", ale przyciaga oko wykonaniem. Brakuje mi tylko pomalowanych uszczelek w bocznych szybach no i pomalowanych obejm na baku, bo wtedy bylby po prostu idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirand Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Brakuje mi połysku na karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Bardzo udany skok w bok, Leszku!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Super wykonanie, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Šarūnas Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Nice job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 a mi mat odpowiada ,jedyne co to mi osobiście brakuje detali czarnych typu uszczelki okien klamka drzwi i jeszcze błotniki kabiny ,ale jest bajerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Ale w 105 jest ciemne wnętrze. Pozatym model super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzdaf Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Świetny model Można wiedzieć gdzie go kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Odkop, ale DAF-ik ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi