Seb Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 a szkoda bo teraz by mi się bardzo przydał..: raczej nie, bo Tygrys skaszaniony aż przykro patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 a szkoda bo teraz by mi się bardzo przydał..: raczej nie, bo Tygrys skaszaniony aż przykro patrzeć. Seb idź sobie pobiegać bo smucisz... jak cię szanuje pod względem merytoryki tygrysów. To już któryś raz z kolei gnoisz czyjeś prace... udzielaj się, podsyłaj materiały i ostrzegaj przed błędami. A ja widzę że tobie sprawia to frajdę... kompletna żenua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 (edytowane) Seb idź sobie pobiegać bo smucisz... jak cię szanuje pod względem merytoryki tygrysów. To już któryś raz z kolei gnoisz czyjeś prace... udzielaj się, podsyłaj materiały i ostrzegaj przed błędami. Janusz całkowicie się z Tobą zgadzam Co innego wiedza, a co innego chęć przekazywania jej innym w cywilizowany sposób. Edytowane 9 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 a szkoda bo teraz by mi się bardzo przydał..: raczej nie, bo Tygrys skaszaniony aż przykro patrzeć. Seb idź sobie pobiegać bo smucisz... jak cię szanuje pod względem merytoryki tygrysów. To już któryś raz z kolei gnoisz czyjeś prace... udzielaj się, podsyłaj materiały i ostrzegaj przed błędami. A ja widzę że tobie sprawia to frajdę... kompletna żenua. Jak wyżej, z całym szacunkiem Sebastian nie pierwszy już raz czytam jak gnoisz "młodziaków", do kurwy, skoro kolega napisał SF, to moze zaczekać do końca i ocenic model pod względem estetyki nie merytoryki. a jeśli okazuje sie że kolega zaczyna wyszukiwac błędy merytoryczne w swojej pracy ( nie wazne że za późno), to chyba in plus, bo jak mi się zdaje to forum jest po to by ludzie się czegos nauczyli a nie spuszczali sie nad czyims wyimaginowanym Ego, jeszcze kilka takich postów i zaczne mylić nick Seb z KFS. Bez obrazy ale do tego dążysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Co racja to racja. Mocne słowa Darth. Widzę, że Bartek jeszcze forum odwiedza. BARTEK co z Tygrysem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Szkoda panowie że to wykopek z przed 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 No miałem nadzieje zobaczyć tego tygrysa, modeli się po dwóch latach przecież nie wyrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi