kowal76 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Zamieszczam kolejne i na razie ostatnie zdjęcia moich modeli z lat 2001-2004 , następny model który zamieszczę to będzie Tu 154 M który mam na warsztacie , nie będzie on w barwach 36 pułku lecz może barwy Polish Airlines LOT lub Aerofłot . Mam także chrapkę na Miga 21 w 1/48 ale na razie nie mam kasy. Widząc Wasze modele na forum oraz całą otoczkę związaną z forum modelarskim myślę że powrócę na dobre do sklejania modeli , podziałało to na mnie bardzo motywująco obawiałem się założenia internetu ale myślę że był to dobry pomysł. Chciałbym jeszcze trochę odchodząc od tematu pogratulować Polskim pilotom Boeinga 767 i obsłudze naziemnej Warszawskiego Okęcia przepięknego awaryjnego lądowania z schowanym podwoziem na Warszawskim Okęciu , był to majstersztyk ! . Jestem dumny że mamy takich pilotów !. Pozdrawiam http://lh3.ggpht.com/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat zamieszczonych modeli , nie jestem doświadczonym modelarzem , a że wróciłem po kilku latach do sklejania chciałbym robić je ładniej i bardziej profesjonalnie. Przydało by się parę wskazówek co zrobiłem żle a co dobrze ?. Pozdrawiam wszystkich Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Moim zdaniem, z tego co widzę modele są sklejone dobrze i w miarę starannie pomalowane ale na podstawie tych zdjęć ciężko się wypowiedzieć, bo tej jakości zdjęcia psują efekt Jak dasz porządne fotki to myślę, że będzie troszkę podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Moim zdaniem zrobiłeś błąd wstawiając taką "kupę" modeli ryczałtem, do oceny. Takie nawałnice szybko nurzą oglądających, którzy ograniczają się do oceny zbioru jako całości. Twoja technika modelarska jest, w mojej ocenie, bardzo dobra i sądzę, że sam bez trudu potrafisz ocenić gdzie musisz popracować bay postawić kropkę nad i. Zwróć uwagę na jeszcze lepsze zdjęcia. To mus jeśli chcesz, aby Twoje modele poddawane zostały bardziej dociekliwej ocenie. I raczej fotki dotyczące jednego modelu, w jednym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Listopada 2011 Autor Share Napisano 7 Listopada 2011 Ok , dzięki za radę , następne modele będę wstawiał pojedynczo i postaram się o lepsze zdjęcia Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi