kowal76 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Witam Miałem już na razie nie wrzucać zdjęć moich modeli ale postanowiłem jednak pokazać jedne z pierwszych jakie zrobiłem oczywiście nie licząc tych co zrobiłem w latach 80 jako dzieciak , niestety tamte poszły na śmietnik czego bardzo teraz żałuje Oto Tempest i Fw 190 D 1/72 Academy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Na obu modelach widać, że farba za gęsta. No i te nieszczęsne kalki Academy, które strasznie się świecą zwłaszcza na Tempeście. Jeszcze linie podziału blach bym dorobił. Jestem pewien, że bardziej doświadczeni koledzy na tym forum wysuną swoje uwagi, które napewno Tobie się przydadzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi