jakub476 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Nissan Cima Y33 Anceltion Aoshima Skończyłem ją po 3 miesiącach. Chyba mój najczystszy model. Poniżej lista modyfikacji. - Lakier, mieszanka Renoult 122 i Fiat 199 - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Obniżenie - Nowe kóńcówki wydechu (Handmade) - Naciągniete opony (Handmade) Cytuj
kornik_69 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Ładnie wykonany model. Bardzo podobają mi się felgi metalik, choć nieco większy połysk by mu nie zaszkodził. Można było również trochę popracować nad przepaleniami tłumika. Gratuluję i pozdrawiam. Kornik Cytuj
Slimu Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Model bardzo przyjemny. Mam pytanie odnośnie kół. Jak zrobić taką naciąganą oponę? Kupiłeś gotowca czy rzeźbiłeś? Pzdr P.B. Cytuj
Krzychu126 Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 Mam pytanie odnośnie kół. Jak zrobić taką naciąganą oponę? Kupiłeś gotowca czy rzeźbiłeś? Po prostu szlifujesz brzegi opony pod kątem np na wiertarce Cytuj
jakub476 Napisano 9 Listopada 2011 Autor Napisano 9 Listopada 2011 Mam felgę z Bburago wklejona na rurkę i szlifuję na wiertarce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi