Jacek00 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Witam, Z racji, że moc modelarska pojawiła się wraz z Hetzerem który swoją drogą stoi i czeka na dokończenie postanowiłem, że zrobię podstawkę do Panthery A (Dragon 6358, 1:35) którą jakiś czas temu zacząłem. Na chwilę obecną mam tylko zarys pomysłu który widać na zdjęciach. Zrobione na szybko, muszę kupić bristol ? to wtedy zrobię nowe. Do tego co jest oczywiście dorzucę gruzu, deski jakieś, metalowe pierdoły w postaci albo blach albo kształtowników - ceownik albo dwuteownik. Wszelkie pomysły są mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 a ta rakieta obok to jest co???Apollo14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Zapowiada się ciekawie. To chyba jakiś silos. Mógłbym cię prosić o mega zuma na ten zimmerit? Mam starą panterę z Tamki i chciałbym dać jej taki właśnie wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 11 Listopada 2011 Autor Share Napisano 11 Listopada 2011 Cześć, Postanowiłem, że jednak poszerzę scenkę o ramkę. Mam nadzieję, że doda to wystarczającego luzu. Tak, na scence będzie znajdował się silos, jeśli będą jakieś pomysły to jest on do dopracowania. No i załączam zdjęcia zimmeritu. Jak go zrobiłem byłem bardziej zadowolony. Teraz sobie uświadomiłem, że krzywy jest w niektórych miejscach ale nie będę już go zmieniał. Chyba... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 A mógłbyś opisać jak go robiłeś? Wygląda jak green stuff pomalowany rzadkim głosem. Co do silosa to nie wiem czy jest już pomalowany? Jeszcze trochę modulacji kolorem, nacisków, rdzy i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi