marcin1323 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 ...Pozdrawiam spod śmietnika Chyba każdy z nas zlepiaczy/modelarzy miał w życiu takie chwile. Również pozdrawiam i trzymam kciuki za to byś jak najrzadziej miał okazję odwiedzać w/w przybytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 ...Pozdrawiam spod śmietnika Chyba każdy z nas zlepiaczy/modelarzy miał w życiu takie chwile. Ja miałem tylko jedną i to całkiem niedawno/w ubiegłym roku/ po ok 30 latach przygody z modelarstwem pierwszy raz nie wytrzymałem i wyrzuciłem model do kosza po uprzednim wykonaniu butem egzekucji ,a był to też śmiglak Mi4 z KP ,w kojce też czeka zaczęty Mi 2 z MC No to czekam na kolejny warsztat z tym śmigłem z wiarą,że Ci się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Ok robimy tak - zamykam wątek jak dojdzie nowy model po prostu załóż nowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi