kwiatektatek Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Na prośbę LordaDisneylanda zamieszczam te parę fotek. Model dostałem już częściowo sklejony. Części są odlane bardzo dokładnie, nie ma żadnych nadlewek. Za to w widocznych miejscach są ślady po wypychaczach: W instrukcji są też podane inne modele z serii: Wygląda to smakowicie, ale nie sądzę, żeby były gdzieś dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 http://www.ebay.ie/itm/1-48-Avro-Triplane-Magnificent-Flying-Machines-Rare-1960s-/230702044831?pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item35b6e9d69f - ta się kończy za 15 godzin od teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Dzięki za inboxa, bardzo mi się ten model spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 18 Listopada 2011 Autor Share Napisano 18 Listopada 2011 Ebaya nie śledzę raczej. W drugim obiegu jak widać można znaleźć. No i poznałem przybliżony rok produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Fajny model a przy okazji polecam obejrzeć film o którym mowa w info na boxarcie - naprawdę warto. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi