anderan Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 No zrobiłem wash olejny (czarna i brązowa) ,ale jak na moje oko efekt marny. Słabo widoczny wash do rozcieńczania użyłem white spirit. Ja bym postawił na brak wprawy w robieniu efektu.Cóż doświadczenie zdobędę z czasem. xD Planuje tak zostawić nie chcę skopać modelu ponownie. Mam pigmenty Mig których użyje do brudzenia - proszę o sugestie i podpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Następnym razem na zielone kamo polecam Ci wash zrobiony z umbry palonej. Bardzo ładnie się zgrywa z kolorkami jakie zastosowałeś na swojej IV-ce. Możesz jeszcze lekko poprawić ten wash.Zawsze nadmiar można pościerać,chyba że już poleciałeś lakierem matowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anderan Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Jeszcze nie psikałem matem. A nad poprawieniem musze się zastanowić hehe bo pralka .... możne się rozlecieć,a już kolejka czeka Pz IV D i Pz II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi