anderan Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Napisano 23 Stycznia 2012 No zrobiłem wash olejny (czarna i brązowa) ,ale jak na moje oko efekt marny. Słabo widoczny wash do rozcieńczania użyłem white spirit. Ja bym postawił na brak wprawy w robieniu efektu.Cóż doświadczenie zdobędę z czasem. xD Planuje tak zostawić nie chcę skopać modelu ponownie. Mam pigmenty Mig których użyje do brudzenia - proszę o sugestie i podpowiedzi . Cytuj
pankot13 Napisano 23 Stycznia 2012 Napisano 23 Stycznia 2012 Następnym razem na zielone kamo polecam Ci wash zrobiony z umbry palonej. Bardzo ładnie się zgrywa z kolorkami jakie zastosowałeś na swojej IV-ce. Możesz jeszcze lekko poprawić ten wash.Zawsze nadmiar można pościerać,chyba że już poleciałeś lakierem matowym. Cytuj
anderan Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Napisano 23 Stycznia 2012 Jeszcze nie psikałem matem. A nad poprawieniem musze się zastanowić hehe bo pralka .... możne się rozlecieć,a już kolejka czeka Pz IV D i Pz II. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi