daru65 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 witam! averoff jest jedynym tej klasy okretem,ktory jeszcze utrzymuje sie na wodzie.jako muzeum.wykazal sie glownie w wojnach balkanskich 1912-1913.nie do pokonania dla floty tureckiej.w grecji to bochater narodowy.ale co tu bede gledzil przejdzmy do foto.podziw i krytyka mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Podoba mi się Twój model, fajnie się prezentuje Jaki teraz następny okręt planujesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daru65 Napisano 22 Listopada 2011 Autor Share Napisano 22 Listopada 2011 teraz zaatakuje yamato,czekam na blachy i poklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 teraz zaatakuje yamato,czekam na blachy i poklad Super, czekam na relację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Co tu dużo gadać... PIĘKNY! Absolutnie fantastyczny model! Powiem, że dopiero teraz widzę jaką ten okręt ma wspaniałą linię. Przyznaję, że przedtem go niedoceniałem. Świetna robota! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Super temat i świetne wykonanie. Gratulacje Często zaglądałem do wątku warsztatowego bo naprawdę było na co popatrzeć. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Gratuluję. Okręt z fajną historią a model ogląda się naprawdę bardzo, bardzo przyjemnie. Jedyny małe ale to malowanie pokładu w wersji finalnej przemawia do mnie mniej niż w wątku warsztatowym. Mimo to model bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex304 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Niezła robota Ma klimat i to widać. Zawsze coś można zrobić lepiej ale czy to wyjdzie na dobre? Model jako całość roztacza wokół siebie retro aurę i o to chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 @ daru65: gratulacje z powodu zakonczenia prac nad niezwykle ciekawym modelem! Jedyny małe ale to malowanie pokładu w wersji finalnej przemawia do mnie mniej niż w wątku warsztatowym. @ sotter: zaakceptuj fakt, ze starozytna Hellada jest w ciezkim kryzysie finansowym i nie stac jej obecnie na majtkow do szorowania pokladu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daru65 Napisano 25 Listopada 2011 Autor Share Napisano 25 Listopada 2011 witam!no,no widze same pozytywne opinie.to cieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Żebyś nie był cały w skowronkach! to ja "pancerniak" trochę ponarzekam ---jest naprawdę na co popatrzeć gratulacje. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Piękny model i piękny okręt, oryginał zbudowano we Włoszech na zamówienie rządu Grecji w oparciu i nieco zmodyfikowane plany krążowników Amalfi i Pisa stąd ta wspaniała linia o której pisze Ruderigo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Widok tej bandery jest czymś świeżym przy nawale wschodzących słońc, hakenkreuzów, union-jacków i całej masy gwiazdek (białych i czerwonych). Model wizualnie super, najbardziej podobają mi się te anteny radiowe z tymi okrągłymi rozpórkami - wydaje mi się, ze dosyć ciężko je zrobić, a bardzo dodają smaku modelowi . pozdrawiam, wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daru65 Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 faktycznie,z tymi antenami byl najwiekszy problem.niebardzo wiedzialem z czego to zrobic.po wielu probach okazalo sie ze najlepsza jest slomka do rozporek i nailonowa nitka do reszty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Bardzo elegancko zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi