Arni44 Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Chciałbym pokazać jeden z moich modeli. Jest to Kubelwagen zestaw `italieri` nr. 312. skala 1:35 + wieża z czołgu PzkpFw IA Pozostałość po modelu firmy HiPM nr. 35001 Pomysł powstał po znalezieniu fotki w necie takiego pojazdu. Zapraszam do oglądania i oceny. Pozdrawiam Anri44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Pierwszy raz widzę takiego cudaka? Obawiam się że konstrukcja WV nie wytrzyma obciżenia, chyba że to atrapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Ja również pierwszy raz coś takiego widzę. Jest fajnie pobrudzony. Nie wiem, czy w rzeczywistości mógłby się aż tak pobrudzić, ale mi się podoba Co do obciążenia, to albo atrapa, albo jakoś wzmacniany, albo cud inżynierii. Różne cuda się zdarzały, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 23 Listopada 2011 Autor Share Napisano 23 Listopada 2011 Co do obciążenia to sadzę, że konstrukcja wzmocniona np takie działo przeciwlotnicze też trochę ważyło a niemieckim inżynierom się udawało tworzyć takie cuda. Garbusek w trakcie przeróbki: i jeszcze jeden cudak: Pozdrawiam Arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi