duszek Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Witam To mój pierwszy w życiu wash. Narazie się ucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 Przepraszam za jakość zdjęć ale robiłem to na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 To następnym razem się nie śpiesz. To nie wyścigi. Wash należy zetrzeć z powierzchni modelu, tak żeby został tylko w liniach podziału. Twój model jest oblany farbą olejną. Spróbuj to delikatnie zetrzeć szmatką nasączoną rozcieńczalnikiem do olei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Przede wszystkim brzydko wyglądają nie starte zacieki na osłonie silnika, za to ładnie się zapuściła linia przy dwóch ostatnich klapkach na przedostatnim zdjęciu. Ogólnie widać, że masz problemy z "trafianiem washem w linie" i ścieraniem go. Gdyby coś takiego zrobił ktoś z Wielkich tego forum, to pojechałbym go po całości i pewnie nie tylko ja. Skoro jednak to pierwszy raz, można to usprawiedliwić. P.S. Niedokładnie pomalowana osłona kabiny i zielony pas na kadłubie. Czerwone części osłony silnika też niespecjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 No i dlaczego już teraz, tzn. przed nałożeniem kalkomani? Nie będzie żadnych znaków na tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 Kalkomanii nie kłade. Co do washa będe próbował dalej. Jak to się mówi ćwiczenia czynią mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 OK narazie prosze o zamknięcie tematu. Będe się uczył i jak uznam że troche już umiem to wtedy się zgłosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 I dla czego nie skończony model w galerii ? Mam propozycję jak będziesz napoczynał nowe pudełko z modelem załóż wątek w warsztacie a na pewno nie jeden z nas Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 OK sorki. Będe pamietał na zapas. Czyli do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi