filipsg Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Witam! Razem z Suczką rozgrzebałem też Tornado ECR z Italeri (ale to GNIOT, więc raczej go nie pokażę) i tego właśnie sympatycznego jeepka z Italeri. Jak na razie ładnie się skleja, nadlewek nie ma. Jak na razie skleciłem ramę i silnik, oraz bryłę nadwozia. Będę malował to jeszcze raz, bo kolor świeżo nałożonej 155 humbrola był identyczny z kolorem plastiku i nie widziałem co malowałem :P I porównanie całości z Achillesem: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Będę malował to jeszcze raz, bo kolor świeżo nałożonej 155 humbrola był identyczny z kolorem plastiku i nie widziałem co malowałem :P Pozdrawiam! Zawszę trzeba malować parę razy. Trochę przygrubą warstwę farby położyłeś szczególnie widać to na silniku (mam nadzieję że będzie zamknięty bo trzeba by wtedy naprawdę sporo dorabiać). Życzę powodzenia w modelu. Ps. Jeśli sklejasz części po malowaniu na styku tych elementów zedrzyj farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Mam nadzieję, że przed złożeniem go do kupy popracujesz nieco bardziej nad silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Szczerze to chyba sobie odpuszczę silnik, bo i tak nie będzie widoczny (a planuje zrobić sobie dioramkę do tego Jeepa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi