Gość Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Witam. Szukam bliższych informacji o zestawie MAC Distribution: UAZ 469 w 1/72. Czy ktoś z Was kupił/sklejał ten model? Na ile tekst "precision model kit" na pudełku jest adekwatny do zawartości? Temat wsadziłem tutaj, bo jest dużo prawdopodobnie, że rozwinie się on w relację z budowy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 http://www.smallscaleafvforum.com/forum/viewtopic.php?t=1302&highlight=uaz+469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2007 Share Napisano 6 Czerwca 2007 Dzięki dormitor No... "Precision" niesamowita. Ale nic to, słowo się rzekło... Jak tylko modelik przyjedzie, zacznę was nim katować Pozdrawiam. PS. Przeskalowałem wymiary oryginału i wyszło że model powinien mieć: 56x24x27mm. Taka ciekawostka dla kolegów siedzących w skali 1/24 i 1\35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Czerwca 2007 Share Napisano 6 Czerwca 2007 Ooo, tego mi trzeba było, bo i ja mam na niego chęć (z wózkiem do przewożenia rakiet pod samoloty). A powiedz Franz gdzie kupiłes i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2007 Share Napisano 6 Czerwca 2007 UAZ-a kupiłem tutaj: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=712622&grp=&producent=712036&f_pkt= ... i pewnie przepłaciłem, ale widziałem też dużo droższe... Mój samochodzik będzie zwykły, z brezentową budą , i będzie częścią dioramki No, ale nie będę modelował wirtualnie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Czerwca 2007 Share Napisano 6 Czerwca 2007 Dzięki, to 4zł mniej niż ja widziałem.... A ja mam ochote na takiego cudaka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi