Guest Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Witam. Szukam bliższych informacji o zestawie MAC Distribution: UAZ 469 w 1/72. Czy ktoś z Was kupił/sklejał ten model? Na ile tekst "precision model kit" na pudełku jest adekwatny do zawartości? Temat wsadziłem tutaj, bo jest dużo prawdopodobnie, że rozwinie się on w relację z budowy Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dormitor Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 http://www.smallscaleafvforum.com/forum/viewtopic.php?t=1302&highlight=uaz+469 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Dzięki dormitor No... "Precision" niesamowita. Ale nic to, słowo się rzekło... Jak tylko modelik przyjedzie, zacznę was nim katować Pozdrawiam. PS. Przeskalowałem wymiary oryginału i wyszło że model powinien mieć: 56x24x27mm. Taka ciekawostka dla kolegów siedzących w skali 1/24 i 1\35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Ooo, tego mi trzeba było, bo i ja mam na niego chęć (z wózkiem do przewożenia rakiet pod samoloty). A powiedz Franz gdzie kupiłes i za ile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 UAZ-a kupiłem tutaj: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=712622&grp=&producent=712036&f_pkt= ... i pewnie przepłaciłem, ale widziałem też dużo droższe... Mój samochodzik będzie zwykły, z brezentową budą , i będzie częścią dioramki No, ale nie będę modelował wirtualnie... Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Dzięki, to 4zł mniej niż ja widziałem.... A ja mam ochote na takiego cudaka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts