GIUSEPPE Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Witam. Chciałem przedstawić model zrobiony kilka lat temu, jest to T-72 firmy ZVEZDA w Irackim malowaniu. Pozdrawiam. Giuseppe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Już go chyba gdzieś widziałem?A może sie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Model ładny, tylko jakieś takie zbyt jednolite obicia. Ogólnie 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Tak jak kolega wyżej pisze za jednolite obicia. Poza tym bardzo udany model. Mogłeś też wieżę czołgu troszkę zróżnicować kolorystycznie,oraz zrobić trochę mocniejszy wash. Ale twoja 72-ka naprawdę mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Jak dla mnie za dużo tych obić. Jakby batalion wojska po nim przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi