Is-7 Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Witam. Już dużo czasu minęło od zrobienia tego modelu, ale dopiero niedawno zrobiłem do niego podstawkę. Pantera z zestawu Dragona, poza noktowizorami jest prosty z pudła. Model malowany Pactrami, filtrowany i washowany olejami, brudzony ziemią z ogródka+ pigmenty+pastele+środki AK. Poniżej zdjęcia, jak to się wszystko prezentuje. Najpierw sama podstawka. A tu z modelem. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Podstawka fajna. Z czego robiona trawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 witam i gratuluję modelu fajnie pomalowany ,ale lepiej wygląda na żywo widziałem go w Katowicach stał obok mojego hanomaga pozdrawiam arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 30 Listopada 2011 Autor Share Napisano 30 Listopada 2011 Trawka robiona z trawy elektrostatycznej Polaka + mata kwiatowa Polaka. Fakt, w rzeczywistości wygląda lepiej. Nie lubię robić zdjęć w sztucznym świetle. Jak w sobotę będzie słonecznie to porobię jakieś zdjęcia przy naturalnym świetle. Tutaj raz wychodziły mi za jasne zdjęcia, a raz za ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi