derywator Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 Poszukuję schematów malowania tego czołgu M2 Bradley. W internecie jest sporo na jego temat, ale niestety prawie wszystkie przeszukane przeze mnie strony zawierają schemat malowania na piaskowo, a chciałbym pomalować go bardziej... ekstarawagancko przyjmijmy. Takie coś poleca producent, ale nigdzie nie znalazłem faktycznego potwierdzenia takiego schematu. Czy może ktoś z Was polecić jakąś stronę gdzie to znajdę? Wujek Google mi nie pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derywator Napisano 18 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2007 Dzięki Rafhart. Pierwsze zdjęcie przydało się na tyle, że będę starał się stworzyć maksymalnie podobnego Bradleya. Rozpocząłem już powoli wyznaczanie linii kamuflażu. Warto tutaj wspomnieć, że maluję GOTOWY model, którego NIE SKLEJAŁEM. Będę się więc starał maksymalnie wszystko doszlifować, skorygować, rewaloryzować, ale niestety niektórych błędów (np. zbyt dużej ilości kleju) nie uda mi się wyeliminować. Model jest firmy ZGENGDEFU w skali 1:48. Udało mi się go rozłożyć na trzy podstawowe części. Gąsienice były zdejmowane. Reszty części nie mam zamiaru ruszać. Chcę po prostu poćwiczyć rękę po długiej przerwie w malowaniu modeli. Używam tylko pędzli i emalii Humbrola. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derywator Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 Generalnie pomalowałem coś tam nie coś - przynajmniej lewa strona części jezdnej wygląda na gotową. Kamuflaż już wyznaczony, też się powoli zapełnia - druga strona prawie dziewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Jeśli jeszcze potrzebujesz, to w tej instrukcji: http://brochures.slosh.com/cucv/tb43-0209.pdf na str. 203-204 znajdziesz rozrysowany schemat malowania Bradleya ze wszystkich stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derywator Napisano 20 Lipca 2007 Autor Share Napisano 20 Lipca 2007 Dzięki wielkie - przyda się na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walther99 Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 A na jaki kolor malujecie elementy wnętrza, bo wg. instrukcji ma być ono białe ale na rysunkach na pudełku widać jakiś odcień zieleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 To jest KITECH???? WEŹ TO WYRZUĆ I ZAPOMNIJ!!!! BADZIEWIE TAKIE ŻE O JEZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Ale odkop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walther99 Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 To jest KITECH????WEŹ TO WYRZUĆ I ZAPOMNIJ!!!! BADZIEWIE TAKIE ŻE O JEZU To nie Kitech tylko Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 To jest KITECH????WEŹ TO WYRZUĆ I ZAPOMNIJ!!!! BADZIEWIE TAKIE ŻE O JEZU To nie Kitech tylko Academy klon aaaaaa oszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Skoro to tak czczesna wersja to odpada malowanioe NATO. Te wozy byłu całe w Forest Green albo jak chcesz zaszaleć to MERDC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi