Firefly Vc Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Witam wszystkich serdecznie.Nadszedł czas na pierwszy warsztat.Model to Sd.Kfz.164 "Nashorn" naj nowszy (grudzień 2010).Model wykonałem prosto z pudła ale nie obeszło się bez poprawek i dodanu parunastu elementów do pojazdu.Życzę miłego śledzenia wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Model wygląda spoko, ale popracuj jeszcze nad zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Prace nad modelem idą powolutku do przodu.Ztoczyłem nierówną walkę nad wnętrzem pojazdu i kalkomaniami do skrzynek amunicyjnych(rozsypały się jak wysuszone liście).A efekty mojej pracy ilustrują niżej przedstawione fotografie(chyba lepsza jakość ) z warsztatu nad modelem.Jeszcze długa droga aby go skończyć i postawić w gablotce.Życzę miłego śledenia wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Bardzo fajnie się ten środek prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Bardzo fajnie się ten środek prezentuje. Ja w sumie nie jestem do końca za dowolony z tego wnętrza ponieważ jest to moja pierwsza maszyna z otwartym środkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Witam. Piękny ten nowy Nashorn. Mój to był jeden z pierwszych wypustów Dragona nr 6001.Czas zmienić na nowszy model . Do rzeczy. Bardzo fajnie to wszystko wygląda. Tylko kalki na skrzynkach świecą i widać bazę. Może lepiej je całkiem usunąć żeby nie psuły efektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Nic już nie chcę robić w wewnątrz pojazdu.Zbyt bardzo mnie wykończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi