cloner16 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Pojazd lion Roara , działo Trumpetera ,a naczepa scratch. Model potwierdza regułę ,że nie potrafię zrobić dobrego podwozia. Co tu więcej pisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Dla mnie bardzo ok! Tym bardziej, że nigdy nie odważyłem się na scratch'a! Czy ten kolor to ma być RAL 6003? Jeżeli tak, to trzy pytania: 1) czego użyłeś? 2) czy były takie jednolite? czy nie miały już wyjeżdzać fabryki z kamo? 3) czy (to już pod szerszą dyskusję) pod tym kolorem była baza (czerwona), czy szedł na stal? Bo na obiciach nic czerwonego nie wyłazi Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 1) czego użyłeś? 2) czy były takie jednolite? czy nie miały już wyjeżdzać fabryki z kamo? No jest SF wiec nie wiem jakie miały wyjeżdżać ale podejrzewam ,że jakby co czegoś takiego doszło to miałby trójkolorowe standardowe camo. Farba użyta to Vallejo Air Cam.Green. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Fajny model, szczególnie przyczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 To raczej przyczepa, a nie naczepa, a ogólnie miły dla oka model, choć brakuje fotek ogólnych robionych nie z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi