arek2202 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Witam! Jako że sklejam sobie coś tam od czasu do czasu, zwracam się do Was z prośbą o jakieś podpowiedzi, jak prawidłowo kleić i malowac figurki. Przejrzałem różne fora i różne tutoriale, ale nie znalazłem żadnego "przewodnika" jak dobrze zrobić figurkę. Moje wyglądają jak fantomy i pomimo "człowieczego" kształtu, nie przypominają wogóle ludzi z twarzy ;( Bede wdzieczny za jakieś fotopodpowiedzi, lub link do takiego artykułu. POzdrawiam Arek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Witam. Znalazłem coś takiego: http://www.lairofthedragon.za.pl/poradnikmalarski.htm Nie ma tu jednak zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek2202 Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Dzieki;) Sa jakieś fotki w linku na końcu. U mnie najwiekszy problem to nadanie twarzom "twarzowego" wygladu ;) Teraz trochę wygladają jak w maskach, a do tego piekny wytrzeszcz oczu ;) Nigdy nie mialem zdolnosci malarskich i pewnie stąd te braki ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts