arek2202 Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Witam! Jako że sklejam sobie coś tam od czasu do czasu, zwracam się do Was z prośbą o jakieś podpowiedzi, jak prawidłowo kleić i malowac figurki. Przejrzałem różne fora i różne tutoriale, ale nie znalazłem żadnego "przewodnika" jak dobrze zrobić figurkę. Moje wyglądają jak fantomy i pomimo "człowieczego" kształtu, nie przypominają wogóle ludzi z twarzy ;( Bede wdzieczny za jakieś fotopodpowiedzi, lub link do takiego artykułu. POzdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Witam. Znalazłem coś takiego: http://www.lairofthedragon.za.pl/poradnikmalarski.htm Nie ma tu jednak zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek2202 Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Dzieki;) Sa jakieś fotki w linku na końcu. U mnie najwiekszy problem to nadanie twarzom "twarzowego" wygladu ;) Teraz trochę wygladają jak w maskach, a do tego piekny wytrzeszcz oczu ;) Nigdy nie mialem zdolnosci malarskich i pewnie stąd te braki ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi