hubert72 Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 Świetnie to wygląda Bardzo podobają mi się Twoje prace a dodatkowo podkręcają to elementy takie jak tabliczka , odznaka Co następnego w kolejce ? Czyżby Staghound ? Cytuj
Kuglaty Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 To jest niesamowite zważywszy na skalę Pełen szacunek Cytuj
Tomek_gnr Napisano 30 Grudnia 2011 Napisano 30 Grudnia 2011 jak zwykle bardzo udana praca ;] no i myśle że takie podejscie do zimowego malowania wbrew panującemu trendowi na lakier do włosów jest jednak bardziej realistyczne. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Napisano 30 Grudnia 2011 może to zależy od skali - w 35 lakier do włosów ma sens, zwłaszcza przy oddawaniu bardziej zużytego kamuflażu. w 72 - nie wiem, muszę kiedyś spróbować bo spodobały mi sie zimowe klimaty. natomiast farbkę vallejo foundation white mogę polecić, znakomicie nadaje się do zimowego malowania. a co następne w kolejce... coś tam się klei, ale wszystko w swoim czasie. wszystkim miłośnikom Tygrysów i nie tylko zyczę wspaniałego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi