Kacperek315 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Po prostu śliczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Super model gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Świetnie to wygląda Bardzo podobają mi się Twoje prace a dodatkowo podkręcają to elementy takie jak tabliczka , odznaka Co następnego w kolejce ? Czyżby Staghound ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 To jest niesamowite zważywszy na skalę Pełen szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 jak zwykle bardzo udana praca ;] no i myśle że takie podejscie do zimowego malowania wbrew panującemu trendowi na lakier do włosów jest jednak bardziej realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 może to zależy od skali - w 35 lakier do włosów ma sens, zwłaszcza przy oddawaniu bardziej zużytego kamuflażu. w 72 - nie wiem, muszę kiedyś spróbować bo spodobały mi sie zimowe klimaty. natomiast farbkę vallejo foundation white mogę polecić, znakomicie nadaje się do zimowego malowania. a co następne w kolejce... coś tam się klei, ale wszystko w swoim czasie. wszystkim miłośnikom Tygrysów i nie tylko zyczę wspaniałego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi