Beba Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Cześć. Mam pytanie, ponieważ zacząłem budowę mustanga chciałbym się dowiedzieć czy farbka vallejo air black nada się na kolor kasty? Oczywiście będzie polerowana. Nie wiem czy założę warsztat z budowy ponieważ lustrzanka została zniszczona (nie moja wina) i została ma mi na razie tylko stara 9 letnia cyfrówka.... Jak na razie częściowo złożyłem silnik i położyłem podkład na niego oraz powycinałem i posegregowałem części. Zabiorę się za niedługo za pogłębianie linii podziału i położę podkład na kastę ale warsztatu nie mogę obiecać zobaczę jakie zdjęcia mi wyjdą... Zamówiłem trochę farbek które dojdą po jutrze, oraz czarny i szary flock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beba Napisano 16 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2012 Tak jak mówiłem nie będę prowadził tej relacji, ponieważ brak odpowiedniego aparatu mi na to nie pozwala ale mam do was pytanie czy ten kolor jest ładnie położony?? Jest to black vallejo air+ kropelka aluminium teraz pójdzie na to bezbarwny samochodowy z puszki?? Byłbym wdzięczny gdy ktoś z tych zdjęć skomentował lakier na modelu . W niektórych miejsca muszę jeszcze psiknąć aerkiem bo nie dojechałem wszędzie i widać lekko jaśniejsze plamki w dwóch miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Wygląda, że całkiem nieźle. Jak już go polakierujesz bezbarwnym, to mi napisz, czy się nic nie stało, bo mi się raz pogryzł z MM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi