radek1697 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam! Mam do przedstawienia czołg t-34/76 Zvezdy.Jest to mój drugi czołg.Proszę o opinie i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Model Zwezdy starszego typu jaki jest prawie każdy wie. Musisz popracować nad kładzeniem kalek bo szczególnie orły się świecą. Gąski są fatalne, ale tak jak napisałem na wstępie udało ci się z nim w miarę poradzić sobie. Co mi się podoba to, że bambatle starałeś się umocować sznurkiem a nie tak jak większość poprzyklejać i tyle. Co prawda sznurek trochę za gruby, ale niech tam na początek ujdzie. Nie wiem czy sam próbowałeś robić fakturę wieży, ale nie za bardzo ci to wyszło. Konkludując moją wypowiedź model ogólnie fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Większość już zostało powiedziane. Kalki zdecydowanie do poprawy w następnym modelu. Walcz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Ogólnie może być , ale ucz się dalej . No i nie przesadzaj z fakturami odlewów. Reszta na dobrej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi