taltos1 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Model bardzo mi się podoba , teraz czekam na galerię jakieś propozycje na kolejny projekt ?? Chętnie bym zobaczył w Twoim wykonaniu HMS Renown z 1942 lub RN Roma z 1943. Ja właśnie zabrałem się za Romę, ma fajne kamo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Model bardzo mi się podoba , teraz czekam na galerię jakieś propozycje na kolejny projekt ?? Chętnie bym zobaczył w Twoim wykonaniu HMS Renown z 1942 lub RN Roma z 1943. Ja właśnie zabrałem się za Romę' date=' ma fajne kamo. Pozdrawiam [/quote'] Właśnie od kamo chciałbym odpocząć prysnąć wsio szarym i temat z głowy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 schnella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 schnella Flota wodno-szuwarowa odpada ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Właśnie od kamo chciałbym odpocząć prysnąć wsio szarym i temat z głowy ;-) To może faktycznie Yamashiro, piękny okręt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Szwedzki krążownik "Gotland" (1933-1956) albo brytyjski D klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Szwedzki krążownik "Gotland" (1933-1956) albo brytyjski D klasy Afeeeee Paskudztwo jakieś mi tu każecie robić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Się nie znasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Nowego RN "Vittorio Veneto" Trumpka. Jesli sie zaopatrzysz w blachy z Regia Marina, ktore Ci pokazywalem, bedziesz mial kupe zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Nowego RN "Vittorio Veneto" Trumpka. hmmm do przemyślenia temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Piknie wyszło panie, piknie. Ja tam jestem za coś japońskiego i ciężkiego - NAGATO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2012 Piknie wyszło panie, piknie.Ja tam jestem za coś japońskiego i ciężkiego - NAGATO! Nagato to bardzo poważny kandydat. Niestety aktualnie niedostępny w sklepie ale pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 schnella Flota wodno-szuwarowa odpada ;D Dyskryminacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 26 Czerwca 2012 Super Moderator Share Napisano 26 Czerwca 2012 schnella Flota wodno-szuwarowa odpada ;D Dyskryminacja Naturalna eliminacja małowartościowych osobników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Naturalna eliminacja małowartościowych osobników Zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 26 Czerwca 2012 Super Moderator Share Napisano 26 Czerwca 2012 Naturalna eliminacja małowartościowych osobników Zapamiętam Z całą pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2012 Naturalna eliminacja małowartościowych osobników Zapamiętam Z całą pewnością Oj tam ,zaraz tam ZAPAMIĘTAM Po prostu w tej skali szkoda się zabierać za same szalupy.Godzinka i po projekcie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi