Firefly Vc Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich modelarzy.Naszło mnie ostatnio skończenie Ju 88C-6 taka chwilowa od skocznia od czołgów.O samym modelu mogę napisać że się go składało tak sobię bez żadnych ochów i achów.Jednym plusem jest kabina która jest dobrze zdetalowana i podział poszycia samolotu.Proszę o wyrozumiałość i życzę miłego oglądania zdjęć. Edytowane 26 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 A pomalowałeś wnętrze wmodelu? Osłona przytrzymana gumką, więc podejrzewam, że jeszcze jej nie przykleiłeś, czyli prace malarsie dopiero będą. Póki co nieźle, choć tu i tam widać trzeba będzie trochę szpachli. Pisz trochę więcej o pracach, które wykonałeś, bo dość tajemnicza ta relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2011 Jeszcze nie,fakt trochę pójdzie szpachli na model.Przepraszam za tajemniczość w relacji postaram się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Też jestem ciekaw Twoich wrażeń z wcześniejszych etapów prac. Gdzieś kiedyś czytałem, że Ju-88 produkcji Dragona są fatalne, szczególnie pod względem spasowania części. Jak to wyglądało w tym egzemplarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2011 W sumie ze spasowaniem to nie miałem problemu ale zawsze znajdzie się nie dorubka.Powiem jeszcze że model nie był taki straszny,ale nie rewelacyjny taki by go po prostu złożyć i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2011 Prace nad modelem w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Piloci w kokpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi