Firefly Vc Napisano 26 Grudnia 2011 Napisano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich modelarzy.Naszło mnie ostatnio skończenie Ju 88C-6 taka chwilowa od skocznia od czołgów.O samym modelu mogę napisać że się go składało tak sobię bez żadnych ochów i achów.Jednym plusem jest kabina która jest dobrze zdetalowana i podział poszycia samolotu.Proszę o wyrozumiałość i życzę miłego oglądania zdjęć. Edytowane 26 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj
Mikele Napisano 26 Grudnia 2011 Napisano 26 Grudnia 2011 A pomalowałeś wnętrze wmodelu? Osłona przytrzymana gumką, więc podejrzewam, że jeszcze jej nie przykleiłeś, czyli prace malarsie dopiero będą. Póki co nieźle, choć tu i tam widać trzeba będzie trochę szpachli. Pisz trochę więcej o pracach, które wykonałeś, bo dość tajemnicza ta relacja. Cytuj
Firefly Vc Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Napisano 26 Grudnia 2011 Jeszcze nie,fakt trochę pójdzie szpachli na model.Przepraszam za tajemniczość w relacji postaram się poprawić. Cytuj
Aphar Napisano 26 Grudnia 2011 Napisano 26 Grudnia 2011 Też jestem ciekaw Twoich wrażeń z wcześniejszych etapów prac. Gdzieś kiedyś czytałem, że Ju-88 produkcji Dragona są fatalne, szczególnie pod względem spasowania części. Jak to wyglądało w tym egzemplarzu? Cytuj
Firefly Vc Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Napisano 26 Grudnia 2011 W sumie ze spasowaniem to nie miałem problemu ale zawsze znajdzie się nie dorubka.Powiem jeszcze że model nie był taki straszny,ale nie rewelacyjny taki by go po prostu złożyć i już. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi