TheFlyAttack Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Na wstępie witam wszystkich! O modelu: A wiec tak, model sklejało się bardzo przyjemnie a szpachli potrzeba było niewiele. Malowałem farbami Mastera. Niestety kalki Academy nie były dobre (co z pewnością nikogo nie zdziwi) i w dodatku mocno się świeciły, więc potraktowałem je matem uzyskując w miarę znośny efekt Na koniec potraktowałem Hurricana sidoluksem, przybrudziłem i okopciłem. Podsumowując: Jak na piętnastolatka wyszło mi całkiem fajnie. Szybka mogła by być lepiej pomalowana, ale dopiero się w tym szkole. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony Wszelakie komentarze mile widziane Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Fragment regulaminu MW 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 1024 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Fotografie nie spełniające tego wymogu, mogą być usunięte z forum bez ostrzeżenia. Nie dopuszcza się stosowania linków w relacjach warsztatowych i galeriach. Wyjątkiem są linki używane w uzasadnionych przypadkach w dyskusjach prowadzące do wielkoformatowych zdjęć, które w przypadku umieszczenia bezpośrednio na forum w tagach nadmiernie obciążałyby wolniejsze połączenia internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFlyAttack Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Dzięki za zwrócenie uwagi, poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Mało zdjęć, ale z tego co widać całkiem przyjemnie i schludnie. Kalki Academy są do położenia, tylko trzeba dać pod nie lakier błyszczący i użyć płynów do zmiękczania. Tak na marginesie Hurricane Academy jest fatalny merytorycznie. Lepiej było sięgnąć tu po IIc Revella, który jest zresztą tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi